Sieraden verkopen

Gouden en zilveren sieraden verkoopt u hier voor een mooie prijs!

Wilt u uw oude sieraden verkopen? Bij Inkoop Goud in Gouda kunt u terecht. Het kan zijn dat u nog een aantal gouden of zilveren sieraden heeft liggen die u nooit meer draagt. Ze in de kast laten liggen is zonde, want uw oude sieraden zijn geld waard.

Waarom aan ons uw sieraden verkopen?

Gouden en zilveren sieraden verkopen

Alle soorten sieraden kunt u inleveren, ook wanneer u oude sieraden wilt verkopen die oorspronkelijk uit het buitenland komen. De dichtheid van het goud kan dan wat verschillen, maar dat nemen we mee in de berekening!

Oude ringen

Uw zilveren en gouden ringen kunnen veel waard zijn. Wij informeren u graag.

Antieke kettingen

Heeft u nog antieke kettingen in de la liggen? Kom langs om ze te laten taxeren.

Gouden horloges

Ook als uw horloge niet meer werkt, hebben wij interesse om deze te kopen.

Zakhorloges

Naast gewone horloges kunt u bij ons ook uw gouden zakhorloge verkopen.

Trouwringen

Verkoop uw trouwring of laat van het goud of zilver een nieuw sieraad ontwerpen. 

Bereken zelf de waarde van uw gouden sieraden

De goudprijs fluctueert per dag, maar na de vorige economische crisis is de waarde van goud enorm gestegen. Bereken hieronder wat uw gouden sieraden waard zijn!

Wat is de goudprijs?

Hoe wij uw gouden en zilveren sieraden taxeren

U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvende taxatie of het laten controleren van uw sieraden op bijvoorbeeld echtheid en de dichtheid van het goud. Ons ervaren personeel staat voor u klaar en we hebben de juiste tools om u te helpen, daarbij bieden we u transparantie en een eerlijke prijs. Dit is hoe het werkt:

Echtheid van zilver en goud vaststellen

Voordat wij een prijs vaststellen, zullen wij eerst controleren of uw sieraden ook echt van zilver en goud zijn gemaakt.

Gewicht bepalen

Vervolgens zullen wij het gewicht bepalen. Alleen het goud en zilver wordt gewogen, ander materiaal zal worden verwijderd.

Waarde van uw sieraden bepalen

De waarde wordt berekend op basis van de actuele goud en zilverkoers. De waarde kan dus per dag verschillen.

Uitbetaling

De taxatie is altijd gratis, dus u kunt zelf beslissen of u akkoord gaat met de prijs. Gaat u akkoord, dan heeft u de volgende opties:

Maak een afspraak en kom langs in de winkel

Om uw sieraden te verkopen en/of te laten taxeren kunt u langskomen bij ons in de winkel. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of loop gewoon even binnen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen!

Veelgestelde vragen

Ook als uw sieraden beschadigd zijn of als het horloge niet meer werkt, zijn wij geïnteresseerd in uw sieraden. Kom langs om uw sieraden te verkopen. Wij helpen u graag!

Het goud en het zilver dat u aan ons verkoopt, zullen wij smelten en gebruiken voor het maken van nieuwe sieraden. Wilt u niet dat iemand anders uw sieraden draagt, dan kunt u de sieraden met een gerust hart aan ons verkopen. Van elk sieraad dat wij inkopen, zal eerst een nieuw sieraad worden gemaakt.

In onze juwelier in Gouda kunnen wij zorgvuldig de echtheid van uw gouden en zilveren sieraden vaststellen. Aan een taxatie zitten nooit kosten verbonden. Dus ook wanneer het geen echt goud of zilver blijkt te zijn.

BEL ME NU
+
Bel mij!