Goud inkoop Delft | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Delft

Woont u in Delft en wilt u uw goud verkopen? Bij ons kunt u terecht. Gouden sieraden, gouden munten of andere gouden voorwerpen kunnen u veel geld opleveren. We helpen u graag bij de taxatie van uw gouden voorwerpen, dit doen we aan de hand van de huidige goudprijs. De taxatie doen we geheel vrijblijvend. Neem wel altijd even uw legitimatiebewijs mee wanneer u uw goud wil laten taxeren.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud Inkoop Delft

Wanneer u uw goud wil laten taxeren of verkopen, controleren wij het goud altijd op echtheid, het karaat en het gewicht. U kunt van tevoren zelf vast onderzoek doen zodat u een goede schatting kunt maken van de opbrengst. Mocht u de specificaties niet precies weten omdat het goud al oud is en bijvoorbeeld een erfstukje is geweest, kom dan direct even langs. We kijken graag met u mee en willen u op een eerlijke en betrouwbare manier helpen. Doet u vooraf zelf onderzoek naar het goud en de waarde van het goud, houdt u er dan rekening mee dat de goud prijs per dag anders zijn. U doet er goed aan het moment van berekenen te noteren, zodat later altijd terug is te zien of en hoeveel de waarde verschilt. Onze rekentool is een handige manier om de waarde te berekenen, deze is namelijk altijd up-to-date.

Gouden baren en munten

Goud inwisselen in Delft

Wij hebben geen winkel in Delft, maar u kunt wel bij ons terecht in het mooie centrum van Gouda. In onze edelsmederij hebben we alle materialen in huis om uw goud op de juiste manier te beoordelen. Transparantie en veiligheid staat bij ons voorop in de inkoop van goud.

Wilt u uw goud niet inwisselen tegen de waarde in geld, dan kunt u er bij ons ook voor kiezen het goud in te wisselen tegen een sieraad uit onze sieraden collectie. U krijgt dan 20% korting. U kunt ook kiezen voor een waardebon van 20% korting. Deze is onbeperkt geldig. Daarnaast kunnen we van het door u ingeleverde goud een nieuw sieraad voor u maken.