Goud inkoop Wassenaar | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Wassenaar

Bent u in bezit van oud goud en wilt u dit graag verkopen? Wij zijn beschikbaar voor de goud inkoop vanuit Wassenaar. Voordat u uw goud aan ons verkoopt, zullen wij het goud eerst voor u taxeren. Tijdens de taxatie kijken we naar het karaat goud, het gewicht en ook de echtheid van het goud. Op basis van deze uitkomst en de huidige goudprijs kunnen wij uw goud taxeren en de waarde bepalen. U kunt uw goud vrijblijvend bij ons laten taxeren. Het is van belang dat u uw legitimatiebewijs dan meeneemt, zodat we veiligheid en betrouwbaarheid van twee kanten kunnen hanteren.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud Inkoop Wassenaar

Heeft u gouden sieraden, gouden baren, gouden munten of andere gouden voorwerpen? Dan kunt u bij ons terecht in onze edelsmederij. We hebben de juiste tools en apparatuur in huis om het goud precies op waarde te taxeren. U kunt eventueel thuis alvast een check doen, door gebruik te maken van onze rekentool. Wanneer u deze check heeft gedaan en dan langskomt in de winkel, doet u er goed aan het moment dat u zelf heeft gecheckt te noteren. Zo kan een eventueel prijsverschil achterhaald worden. De goudprijs fluctueert namelijk per dag en per uur.
We bieden u een aantal mogelijkheden waartegen u uw goud kunt wisselen. Zo kunt u uw goud inwisselen tegen contant geld, maar ook tegen een nieuw sieraad. U krijgt dan 20% korting. Een waardebon van 20% korting is ook mogelijk. Hecht u veel waarde aan het oude goud omdat u dat heeft geërfd? U kunt ook een nieuw sieraad laten maken van het goud dat u inlevert.

Zilver inleveren

Zilver is een stuk minder waard dan goud, toch kunt u bij ons ook uw oude zilver inleveren. We doen dit graag op een eerlijke en betrouwbare manier.