Gouden zakhorloge verkopen | Inkoop Goud Gouda

Gouden zakhorloge verkopen

Lever uw goud in en ontvang contant geld of korting op een sieraad

Gouden zakhorloges worden bijna niet meer gemaakt, maar werden vroeger veel gebruikt. Vooral de heren droegen ze vaak in hun kostuum op speciale feestdagen of op zondag naar de kerk. Misschien heeft u er nog wel een in de kast liggen. Vaak zijn gouden zakhorloges een erfstuk, die u van een ouder of grootouder heeft geërfd.  Vindt u het eigenlijk zonde dat het zakhorloge alleen maar wat in de kast ligt? Denk er dan eens over na of u uw gouden zakhorloge ook wilt verkopen. Goud is namelijk veel waard. Voor de verkoop van uw zakhorloge kunt u terecht bij Inkoop Goud Gouda, ook kunnen we het zakhorloge voor u taxeren. Naast zakhorloges kunt u ook bij ons terecht om gouden horloges te verkopen.

Gouden zakhorloge

Gouden zakhorloge verkopen

Gouden zakhorloges kunnen veel waard zijn. Vooral wanneer ze een hoog karaat goud bevat en zwaarder zijn van gewicht, kunnen ze u wat opleveren. Als Juwelier en horlogemaker hebben we alle middelen in huis op uw zakhorloge op waarde te taxeren en zijn we ook altijd op de hoogte van de huidige goudprijs. Door onze kennis van horloges kunnen we ook beoordelen of het horloge van een bijzonder merk is of een bijzonder uurwerk heeft. Wanneer dit het geval is, kan uw zakhorloge meer waard zijn. Het horloge hoeft niet meer te werken.

Wilt u uw gouden zakhorloge verkopen of alleen laten taxeren? Loop dan gerust bij ons binnen. Eventueel kunt u ook een afspraak maken, maar dit is niet nodig. Met onze rekentool kunt u zelf ook ongeveer de waarde van uw zakhorloge bepalen. Deze tool wordt dagelijks geüpdatet zodat de prijzen altijd actueel zijn.

Nieuw sieraad

Heeft uw zakhorloge een hoge emotionele waarde? U kunt het goud ook gebruiken voor een nieuw sieraad dat we samen met u ontwerpen. Inkoop Goud Gouda is namelijk onderdeel van Juwelier Jos. Daarnaast kunt u uw gouden horloge ook inwisselen tegen 20% korting op een sieraad uit onze collectie, of een waardebon van 20% korting die onbeperkt geldig is.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.