Goud inwisselen

Goudprijs inkoop

Bereken de waarde van uw goud

Op deze pagina vindt u een handige rekentool die wij gebruiken bij het berekenen van de waarde van goud. De goudprijzen fluctueren dagelijks, daarom wordt de rekentool dagelijks bijgewerkt. Op die manier zijn de prijzen altijd up-to-date. Kom gerust ook langs in de winkel om te vragen naar de huidige waarde. Mocht u uw goud in willen leveren en is de prijs net anders dan u eerder heeft berekend, laat ons weten dat en wanneer u de berekening met deze tool heeft gedaan.

Hieronder vindt u de link naar de rekentool:

Wat is de goudprijs?

100 gram goud prijs

Omdat goudbaren van 100 gram het meest standaard zijn, is het goed om uit te gaan van de 100 gram goudprijs. De waarde van goud is voor 2008 altijd erg stabiel geweest, maar na de economische crisis van 2008 is de waarde enorm gestegen. Voornamelijk omdat beleggers op een veilige manier wilden beleggen om hun vermogen te behouden. Goud is hierbij een goede optie omdat het vertrouwen in goud zal blijven. De prijzen fluctueren wel, maar die zullen nooit minder waard zijn dan €0,00. Dat de waarde nu zo hoog is, komt doordat de vraag na 2008 explosief is gestegen. Toch groeide het aanbod in goud niet en het zal ook nooit explosief mee kunnen groeien. Bij een volgende economische crisis zal dit patroon zich dus hoogstwaarschijnlijk herhalen. Daarmee kan de waarde van 100 gram goud zelfs nog meer omhoog gedrukt worden.

Goud inkoop door Inkoop Goud Gouda

Wilt u uw goud verkopen, dan kan het handig zijn een tijdje de goud inkoopprijs in de gaten te houden. Zo kunt u uw goud voor een mooie prijs verkopen. Het is ook mogelijk het goud in te wisselen voor 20% korting op een nieuw sieraad. Dit hoeft u niet direct te besteden. U kunt het ook omzetten in een tegoedbon. Heeft het goud voor u een emotionele waarde? Het is ook mogelijk om het goud om te laten smelten naar een nieuw sieraad. Dit doen we met liefde omdat we als geen ander weten dat de emotionele waarde veel meer waard kan zijn dan de goudprijs zelf. U kunt voor het vermaken van een bestaand sieraad een prijsopgave aanvragen.

BEL ME NU
+
Bel mij!