Zilveren munten verkopen tegen de beste prijs? | Inkoop Goud Gouda

Zilveren munten verkopen

Nu is het juiste moment om uw zilveren munten te verkopen

Zilveren munten worden vaak niet op waarde geschat door degene die ze bezitten. Ze zijn vaak meer waard dan je denkt. Wil je jouw zilveren munten verkopen? Dat kan veilig via Inkoop Goud Gouda. We helpen je graag persoonlijk in de winkel en bieden een eerlijke prijs voor jouw zilver munten. We hebben de juiste kennis, ervaring en tools in huis. Je weet dan zeker dat we het met grote deskundigheid afhandelen. Ook wanneer je niet zeker bent van bijvoorbeeld de echtheid van jouw zilveren munten kunnen we je natuurlijk helpen.

Wil je een afspraak maken om bij ons langs te komen in de winkel? Een afspraak maak je gemakkelijk in onze online agenda of ga naar het contactformulier. Je kunt ook zonder afspraak bij ons terecht.

Meer informatie over zilveren munten

We betalen al jaren niet meer met zilveren munten, maar toch zijn ze heel bekend. In Nederland zijn de bekendste munten de zilveren guldens, rijksdaalders, tientjes en 50 gulden stukken. Wanneer je zelf nog zilveren munten thuis hebt liggen, kun je deze niet meer inwisselen bij de bank, maar bij ons kun je nog steeds terecht. Zilver munten hebben als betaalmiddel geen waarde meer maar het materiaal (zilver) behoudt uiteraard zijn waarde. De zilverprijs is tevens al een tijd bezig met een stevige opmars. De verkoopprijs van bijvoorbeeld Nederlandse zilveren munten en Belgische zilveren munten ligt daardoor hoog. 

Zilveren munten verkopen

Verschillende munten verkopen

In onze juwelier kun je alle soorten munten inwisselen voor geld of korting op een ander mooi sieraad uit onze collectie. Je kan bij ons oude zilveren munten verkopen maar ook voor het verkopen van zilveren Nederlandse munten ben je bij ons aan het goede adres. 

Ook zilveren munten uit het buitenland kunt u bij ons inwisselen voor contant geld, zoals bijvoorbeeld de zilveren Maple Leaf uit Canada. We kennen alle munten en kunnen deze juist voor je taxeren. Tijdens de taxatie wordt ook rekening gehouden met de eventuele verzamelwaarde van de munten. Heb je zilveren Belgische munten te verkopen? Ook die kopen we graag van je in mits ze natuurlijk ‘echt’ zijn. 

Zilveren munten verkopen via Inkoop Goud Gouda

Wij zijn een gerenommeerde juwelier in Gouda en gespecialiseerd in de inkoop van zilveren munten. Voor het verkopen van zilveren munten kun je een afspraak maken in onze online agenda. Je weet dan zeker dat we persoonlijk voor je klaarstaan maar ook zonder afspraak kun je gewoon binnenlopen. Tijdens de taxatie kun je altijd meekijken. Eerst bepalen we of de munten ‘echt’ zijn en van welk materiaal de munten gemaakt zijn. Weet je niet zeker of jouw munten van zilver zijn of van een ander materiaal? Wij kunnen dit vakkundig voor je uitzoeken en geven je een eerlijk advies. Aan de hand van het gewicht van het zilver doen we je een voorstel voor de prijs. 

De inkoopprijs en dus jouw verkoopprijs van zilveren munten wordt continu aangepast aan de koers. De verkoopprijs van Nederlandse zilveren munten is hoog en je krijgt van ons altijd een eerlijke prijs voor je zilveren munten. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan betalen we je, indien gewenst, direct contant uit. 

Zilveren baren

Zilver laten omsmelten 

Eventueel is er ook de mogelijkheid om je oude zilver om te smelten tot een nieuw sieraad, dit kan erg waardevol zijn bijvoorbeeld wanneer je het zilver hebt geërfd.

Naast de verkoop van zilveren munten, kun je bij ons ook terecht voor de verkoop van jouw zilveren sieraden en de verkoop van zilveren bestek.  Jouw oude zilver is geld waard! Geef het een tweede ‘leven’ en verkoop het veilig en voor de beste prijs aan Juwelier Jos van Inkoop Goud Gouda. 

Veelgestelde vragen over zilveren munten verkopen? 

Waar het beste zilveren munten inwisselen?

Waar je het beste zilveren munten in kan wisselen, is natuurlijk bij Juwelier Jos in Gouda. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van allerlei edelmetalen zoals zilveren munten, zilveren sieraden, zilveren bestek, oude munten en bijvoorbeeld gouden tientjes. 

Kan ik ook Zilveren Nederlandse munten verkopen aan Inkoop Goud Gouda?

Inkoop Goud Gouda is een initiatief van Juwelier Jos en je kan bij ons uiteraard zilveren Nederlandse munten verkopen. We bieden je een eerlijke prijs en houden rekening met de eventuele verzamelwaarde van de munten. 

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.