Zilveren munten verkopen

Ze zijn meer waard dan u denkt

Wilt u uw zilveren munten verkopen? Ook dat kan via Inkoop Goud Gouda. We helpen u graag persoonlijk in de winkel en bieden een eerlijke prijs voor uw zilver. We hebben de juiste kennis en tools in huis, zodat u zeker weet dat we het met grote deskundigheid afhandelen. Ook wanneer u niet zeker bent van bijvoorbeeld de echtheid van uw zilveren munten kunnen we u helpen.

Wilt u een afspraak maken om bij ons langs te komen in de winkel, ga dan naar het contactformulier. U kunt ook zonder afspraak bij ons terecht. 

Meer informatie over zilveren munten

We betalen al jaren niet meer met zilveren munten, maar toch zijn ze heel bekend. In Nederland zijn de bekendste munten de zilveren guldens, rijksdaalders, tientjes en 50 gulden stukken. Wanneer u zelf nog zilveren munten thuis hebt liggen, kunt u deze niet meer inwisselen bij de bank, maar bij ons kunt u nog steeds terecht. Ook zilveren munten uit het buitenland kunt u bij ons inwisselen, zoals bijvoorbeeld de zilveren Maple Leaf uit Canada. We kennen alle zilveren munten en kunnen deze juist voor u taxeren. Daarbij houden we ook rekening met eventuele verzamelwaarde.

Zilveren munten verkopen via Inkoop Goud Gouda

Wanneer u uw zilveren munten aan ons verkoopt, betalen we u uit in contant geld. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om u zilver in te wisselen tegen korting op een sieraad uit onze collectie van juwelierszaak Juwelier Jos, waar Inkoop Goud onderdeel van is. Geen geschikt sieraad gevonden? We kunnen u ook een kortingsbon bieden, die u later in kunt wisselen. Eventueel is er ook de mogelijkheid om uw oude zilver om te smelten tot een nieuw sieraad, dit kan erg waardevol zijn bijvoorbeeld wanneer u het zilver heeft geërfd.

Naast de verkoop van zilveren munten, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw zilveren sieraden en de verkoop van uw zilveren bestek. Uw oude zilver is geld waard, wanneer het alleen in uw kast ligt is het zonde.

Maak vandaag nog een afspraak

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.