Goud inkoop Zoetermeer | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Zoetermeer

Oud goud is nog altijd veel waard, goud verliest haar waarde namelijk nooit. De waarde is de afgelopen jaren zelfs alleen maar gestegen. Wilt u uw oude goud verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop, zodat u uw goud op een fijne manier kunt verkopen.

Voordat u uw goud verkoopt, doet u er goed aan uw goud te laten taxeren. U kunt dat bij ons geheel vrijblijvend laten doen. Tijdens de taxatie kijken we naar de echtheid van het goud. Ook wordt gecontroleerd op het karaat en het gewicht. Dat samen met de huidige goudprijs bepaalt de waarde van uw goud. U kunt zelf alvast voor onderzoek doen, door gebruik te maken van onze rekentool. Houd er rekening mee dat de goudprijs per dag verschillend is. Komt u langs voor een taxatie? Neem dan uw legitimatiebewijs mee zodat we de betrouwbaarheid van twee kanten kunnen waarborgen.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud inkoop Zoetermeer

Onze edelsmederij is nog geen half uur vanaf Zoetermeer en makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt bij ons uw goud inwisselen tegen contant geld.

Daarnaast kunt u uw goud ook inwisselen tegen producten uit onze winkel. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw sieraad? Dan krijgt u 20% korting. Een waardebon kan ook.

Hecht u veel emotionele waarde aan het goud? Overweeg dan er een nieuw draagbaar sieraad van te maken. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Juwelier Jos

Juwelier Jos zit al meer dan 40 jaar in het beroep. Door zijn kennis en passie voor het vak, kunt u bij ons terecht voor eerlijk advies. We hebben alle middelen in huis om uw goud te taxeren en de juiste waarde te bepalen. Naast goud kunt u bij ons ook terecht voor het laten taxeren van uw zilver en de verkoop daarvan.