Goud inkoop Dordrecht | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Dordrecht

Heeft u thuis nog oud goud liggen waar u niks mee doet? Dat is zonde, want uw goud is veel geld waard. De waarde van goud neemt al jaren toe en wanneer u overweegt uw goud te verkopen, dan is dit een goed moment. Voordat u uw goud gaat verkopen is het begrijpelijk dat u eerste de waarde van uw goud wil weten. U kunt eventueel thuis aan de slag gaan met behulp van onze rekentool, maar toch is het raadzaam om uw goud te laten taxeren bij een goudhandelaar of juwelier.

Ook bij ons kunt u terecht voor het laten taxeren van uw goud. We hebben de juiste middelen in huis om uw goud te wegen, te controleren op echtheid en we weten alles van het aantal karaat. Het laten taxeren van uw goud is geheel vrijblijvend. Veiligheid en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Mocht u uw goud direct willen verkopen, dan kunt u reken op een eerlijke prijs.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud inkoop Dordrecht

Wanneer u uw goud bij ons wilt inwisselen, kunt u dit doen voor de waarde in contant geld. We bieden ook de mogelijkheid om te kiezen voor een mooi en uniek sieraad bij ons uit de collectie. Deze sieraden zijn stuk voor stuk uniek en helemaal te personaliseren. Wanneer u kiest voor een sieraad krijgt u 20% korting. U kunt ook kiezen voor een waardebon die u later kunt inleveren.

Heeft u thuis oud goud dat u heeft geërfd? We kunnen ons voorstellen dat u dat niet zomaar inlevert. Naast de waarde van het goud, draagt het ook een emotionele waarde. We bieden u daarom de mogelijkheid het goud in te wisselen zodat wij er voor u een nieuw sieraad van kunnen maken.

Het inwisselen van zilver is ook mogelijk. De waarde hiervan is een stuk lager, maar we nemen het graag van u over.