Oude munten verkopen tegen de beste prijs? | Inkoop Goud Gouda

Oude munten verkopen

Jouw oude munten kunnen geld waard zijn! Kom langs en wij bepalen direct de prijs!

Oude munten in goud, zilver of een ander edelmetaal kunnen geld waard zijn. Je kan ze veilig verkopen bij Inkoop Goud Gouda. We taxeren jouw oude munten in onze winkel en bieden je direct de beste prijs. 

Deze baseren we op de actuele goud of zilverprijs en uiteraard op de echtheid van jouw munten. Tijdens de taxatie mag je zonder onderbreking meekijken! Wel zo eerlijk en veilig.

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Oude munten verkopen; soorten munten 

Het verkopen van oude munten komt veel voor. Oude zilveren munten verkopen gebeurt vaak maar ook antieke munten verkopen kan bij Inkoop Goud Gouda. Daarnaast kopen wij vaak munten als de Krugerrand, een prachtige gouden munt uit Afrika, gouden tientjes en Maple Leafs in goud en zilver. Zeker de Maple Leaf in goud is zeer waardevol en ook geliefd bij verzamelaars. Ons ervaren team van experts staat dagelijks voor je klaar om jouw oude munten te taxeren en je de beste prijs te bieden. 

Oude munten verkopen in Gouda doe je dus bij Juwelier Jos van Inkoop Goud Gouda. 

Gouden ringen van een gouden horloge of erfstuk

Oude munten verkopen: hoe werkt dat?

Wanneer je besloten hebt om jouw oude munten, zoals gouden en zilveren munten, te verkopen, kun je in onze online agenda een afspraak maken voor een waardebepaling. Je weet dan zeker dat wij alle tijd hebben voor je. Uiteraard kan je ook gewoon binnenlopen in onze Juwelier Jos winkel in Gouda. Je vindt onze winkel aan de Lange Tiendeweg 19. 

Echtheid en karaat vaststellen

Wanneer wij de waarde van de oude munten mogen bepalen, zullen onze experts eerst bekijken of de munten ‘echt’ zijn. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur in de winkel. Daarnaast stellen wij het aantal karaat vast. We bekijken dan hoe puur het goud is of wat het zilvergehalte van je oude munten is. 

Het gewicht

Daarna zullen we de munten exact wegen en bepalen wat het gewicht is. Dit doen we uiterst secuur en met grote zorg voor jouw munten. 

Oude munten verkopen: waarde 

Aan de hand deze informatie kunnen wij exact bepalen wat je munten waard zijn en bieden we je de beste prijs. Deze prijs wordt bepaald door de actuele goud of zilverkoers van dat moment. Deze koersen veranderen dagelijks en wij zorgen elke dag dat wij de juiste informatie voor ons hebben. De waarde van de munten die je wilt verkopen wordt dus door die koersen bepaald. 

Uitbetaling 

Ben je akkoord met ons aanbod? Dan kopen we de oude munten direct van je over. We storten het bedrag direct op je rekening. 

Je kan er ook voor kiezen om een nieuw sieraad uit onze collectie te kopen. Je mag dan voor 20% extra inruilwaarde een prachtig sieraad uitzoeken in onze winkel. 

Weet je nog niet goed wat je wil? Dan kun je een waardebon krijgen ter hoogte van de waarde van jouw munten. Deze is onbeperkt geldig in onze winkel. 

Ben je gehecht aan de oude munten die je inlevert? Dan kunnen wij er ook een nieuw sieraad van maken. Onze goud- en edelsmid creëert dan, geheel naar jouw smaak, een nieuw sieraad en dat maken we van jouw oude goud of zilver munten. 

Goud inkoop Gouda Jos

Muntenverzameling verkopen 

Heb je een verzameling munten bijvoorbeeld uit een erfenis? Wij maken graag tijd voor een taxatie en kunnen je alles vertellen over de munten in de verzameling. Je bent natuurlijk ook welkom wanneer je jouw eigen muntenverzameling wilt verkopen aan ons. Meer lezen over het verkopen van je munten verzameling? Dat kan op onze muntenverzameling verkopen pagina. 

Eerlijkheid en veiligheid staan voorop

Het verkopen van jouw oude of antieke munten is uiteraard een bijzondere aangelegenheid. Daarom ben je tijdens de waardebepaling ten alle tijden welkom. Je verliest jouw munten geen moment uit het oog. Door onze jarenlange ervaring in de juweliersbranche, zijn onze winkels een oase van rust en veiligheid. Onze medewerkers weten wat de fysieke maar ook mentale waarde van jouw munten kan zijn en gaan daarom met grote zorg om met jouw oude munten. 

Mogen wij vrijblijvend jouw oude munten taxeren? 

Heb je besloten jouw oude munten te verkopen? Wij taxeren ze graag vrijblijvend voor je. Dit houdt in dat wij je kosteloos een verkoopprijs aanbieden en dat jij mag bepalen of je deze accepteert. Wanneer je akkoord gaat, betalen wij dat bedrag uit. Ga je niet akkoord, dan kost het je ook niets. 

Onze ervaren medewerkers helpen je graag en staan dagelijks voor je klaar. Ook voor vragen over oude munten en over onze werkwijze. Wil je een andere munt aan ons verkopen zoals de een gouden Maple Leaf of een Krugerrand? Bekijk dan onze informatie over het verkopen van een gouden Maple Leaf of een Krugerrand munt. 

Veelgestelde vragen over het verkopen van oude munten

Wanneer kan ik langskomen voor het verkopen van munten of een muntverzameling?

Je kan in principe elke dag binnenlopen. We zijn maandag tot en met vrijdag open van 9:00 tot 17:00 en op zaterdag staan we van 9:00 tot 16:00 voor je klaar. Wil je zeker zijn dat we tijd hebben voor je? Maak dan direct een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.