Zoek je een opkoper voor munten? Verkoop ze hier voor de beste prijs!

Zoek je een opkoper voor munten?

Inkoop Goud Gouda koopt alle munten

Een opkoper voor munten klinkt wellicht wat oneerbiedig maar zo bedoelen wij het zeker niet. Wij zijn als opkoper van munten actief en kopen graag allerlei soorten munten. Wil je bijvoorbeeld een Maple Leaf verkopen of een Krugerrand? Wij kopen ze graag van je over. Daar hebben we altijd de beste prijs voor over. 

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Munten inkopen? Dat doen we zo 

Wanneer je munten wilt verkopen, kun je naar onze winkel komen in Gouda. Daar staan onze ervaren experts voor je klaar. Allereerst bepalen we de echtheid van jouw munten en stellen we, bij gouden munten, het aantal karaat vast. Voor zilveren munten bepalen we het zilvergehalte. We hebben hiervoor specialistische apparatuur beschikbaar in onze winkel. Uiteraard mag je overal meekijken en kan je altijd alle vragen die je hebt, stellen aan onze medewerkers. 

Vervolgens wegen we de munten en aan de hand van de actuele goud of zilverkoers leggen we de prijs vast. Je krijgt daarna van ons een aanbod; voor welke prijs willen wij jouw munten opkopen. Ga je akkoord met ons aanbod? Dan betalen we je direct uit door het geld over te maken naar je rekening. Wil je de munten toch niet verkopen? Geen probleem. Je mag jouw munten uiteraard weer meenemen en we brengen niets in rekening. 

Gouden ringen van een gouden horloge of erfstuk

Opkoper van munten? Wij bieden je een eerlijke prijs 

Natuurlijk wil je een eerlijke prijs voor jouw munten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het taxeren van munten en kunnen je een eerlijke prijs bieden. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van allerlei munten en kunnen we munten met een hoge verzamelwaarde vaak herkennen. Dit nemen we uiteraard ook mee in het taxatieproces.  

Losse munten of een muntenverzameling

Het maakt voor ons niet uit of je losse munten wilt verkopen of een hele verzameling. Elke taxatie baseren wij op onze deskundigheid en voeren we met zorg uit. Wanneer je een opkoper zoekt voor een grote muntenverzameling, kunt je uiteraard ook bij ons terecht. Je verzameling hoeft overigens niet compleet te zijn wanneer je hem aan ons aanbiedt. Laat de munten altijd in de originele staat, dan kunnen wij ze het beste beoordelen. 

Afspraak maken voor een waardebepaling? 

Een waardebepaling of taxatie kunnen wij natuurlijk niet op afstand doen en daarom nodigen wij je van harte uit in onze winkel in Gouda. Daar kunnen we veilig en gemakkelijk de waarde van je munten vaststellen en kan je ons laten weten of je de munten wil laten opkopen door ons. Je altijd even binnenlopen maar voor een grote verzameling is het zeker raadzaam om even een afspraak te maken in onze online agenda.

Veelgestelde vragen over opkoper van munten

Welke munten kan ik laten opkopen door Inkoop Goud Gouda?

Wij kopen in principe alle munten maar uiteraard moeten de munten wel ‘echt’ zijn. We kopen vaak munten zoals de Krugerrand, gouden munten, zilveren munten en gouden tientjes. Maar ook gouden en zilveren Maple Leafs worden veel verkocht aan ons.

Wanneer zijn jullie open?

Inkoop Goud Gouda is een initiatief van Juwelier Jos en je bent daarom welkom in onze winkel in Gouda. We zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en op zaterdagen van 9:00 tot 16:00. 

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.