Antiek goud | Goud verkopen | Inkoop Goud Gouda

Antiek goud

Lever uw antieke goud in en ontvang contant geld of korting

Bent u in het bezit van antiek goud, zoals gouden zakhorloges, gouden sieraden of andere voorwerpen? U kunt de voorwerpen laten taxeren bij Inkoop Goud Gouda. De goudprijs is de afgelopen jaren flink gestegen, dus uw voorwerp kan veel geld waard zijn!

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Antiek goud

Ook vroeger was goud al heel kostbaar. Sieraden van goud werden alleen gedragen tijdens bijzondere gelegenheden. Een aantal van die gelegenheden zijn een kerkdienst of een trouwerij. Vrouwen droegen dan bijvoorbeeld een ring of een armband, mannen een zakhorloge. Wellicht heeft u zo’n sieraad in de kast liggen omdat u die heeft geërfd of anders heeft verkregen. Bent u benieuwd naar de waarde van het antieke goud of wilt u weten of het om echt goud gaat? Wij zitten al 40 jaar in het vak en hebben alles in huis om uw goud te controleren en te taxeren.

Weet u zeker dat het goud echt is en weet u ook hoeveel karaat goud het is en het gewicht van het voorwerp? U kunt dan zelf ook uitrekenen hoeveel uw gouden voorwerp waard is. Dat kunt u doen met onze rekenhulp. Antiek goud heeft dezelfde waarde als goud dat niet antiek is.

Antiek goud verkopen

Heeft u antiek goud in de kast liggen dat u niet gebruikt of waar u niet zo’n persoonlijke waarde aan hecht? U kunt uw antiek goud of oud goud verkopen aan Inkoop Goud Gouda, zodat wij het goud kunnen gebruiken voor het maken van nieuwe sieraden, want Inkoop Goud Gouda is tevens juwelier. Na het taxeren betalen we u de waarde van het goud contant uit. U kunt het goud ook inruilen tegen 20% korting op een sieraad uit onze eigen collectie. Zo kunt u investeren in een gouden sieraad die u wel met veel plezier zult dragen.

Heeft het goud wel een emotionele waarde voor u, maar vindt u het toch zonder dat het in de kast ligt? We kunnen samen met u een nieuw sieraad ontwerpen, waar we uw goud voor gebruiken. Kom gerust langs in onze winkel, of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om te helpen.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.