Zilver inleveren voor geld? Kan kan bij Inkoop Goud Gouda!

Zilver inleveren voor geld? 

Verkoop het voor een eerlijke prijs aan Inkoop Goud Gouda

Heb je nog zilveren items liggen en wil je jouw zilver inleveren voor geld? Dat kan bij Inkoop Goud Gouda. Wij taxeren dagelijks vele zilverstukken en bieden je daarvoor een eerlijke prijs. Onze zilver-experts staan voor je klaar en vertellen je graag meer over jouw zilver.

Jouw zilver inleveren voor geld? Maak een afspraak in onze online agenda en kom naar de winkel!

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar
[email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Zilver is geld waard 

Zilveren items zijn in de loop der tijd vaak meer waard geworden. Zilver is wellicht niet zo waardevol als goud maar mede door het gewicht kan een zilveren bestekset of grote zilveren ketting toch een bedrag opbrengen. Zilver inleveren voor geld is gemakkelijk bij Inkoop Goud Gouda. Onze specialisten taxeren allereerst jouw zilveren items en bepalen om welk type zilver het gaat. In Nederland is 925 zilver het meest voorkomende zilver. Dit betekent dat er 92,5% zilver in het sieraad of voorwerp aanwezig is. De andere 7,5% is veelal koper. Volledig zuiver zilver zou heel kwetsbaar zijn en bijvoorbeeld heel snel krassen en deukjes vertonen. Daarom wordt het vaak gemengd met koper of een ander metaal om het minder kwetsbaar te maken.

Tijdens de taxatie ben je altijd welkom om mee te kijken. We vertellen je graag alles over zilver en nadat we hebben vastgesteld om welk type zilver het gaat, gaan we je items wegen. Door het gewicht te combineren met het percentage zilver in je items en de koers voor zilver, komen we tot een prijs. 

Wil je jouw zilver aan ons verkopen? Dan krijg je direct geld op je rekening. Wil je liever een nieuw sieraad uit onze winkel? Dat mag uiteraard ook en we geven je dan graag 20% extra bestedingsruimte. Heb je voor 100 euro zilver ingeleverd voor geld? Dan mag je voor 120 euro in onze winkel een sieraad uitzoeken. 

Het is ook mogelijk om een cadeaubon te krijgen voor deze waarde. Dan kun je later iets moois uitzoeken in de winkel. Wil je jouw zilver onverhoopt toch niet inleveren voor geld? Dan mag je jouw zilver weer meenemen. Wij rekenen daar uiteraard geen kosten voor. Zilver dat wij inkopen smelten wij altijd om. Jouw items worden dus niet in de huidige staat verkocht. Het gaat bij ons enkel om het materiaal wat in dit geval dus zilver is. 

Zilveren baren

Jouw zilver niet inleveren voor geld maar om laten smelten 

Ben je gehecht aan de zilveren items maar kan je ze bijvoorbeeld niet meer dragen of passen ze niet bij je? Dan is het mogelijk om zilver bij ons om te laten smelten tot een nieuw sieraad. Zo krijg je exact een sieraad dat bij je past, van het zilver dat je al in je bezit had. 

Zilver inleveren bij Inkoop Goud Gouda 

Inkoop Goud Gouda is een initiatief van Juwelier Jos. Een bekende en gerenommeerde juwelier in het mooie centrum van Gouda. Onze expert nemen graag de tijd voor je en binnen ons team is er altijd iemand beschikbaar om je zilver te taxeren. 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende taxatie in onze winkel in Gouda.