Goud inkoop Alphen a/d Rijn | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Alphen aan den Rijn

Wellicht heeft u thuis nog oud goud liggen. Gouden munten, gouden sieraden, andere voorwerpen van goud. Toch worden ze niet door u gebruikt. Het is zonde om ze dan in de kast te laten liggen. Goud is namelijk veel geld waard en de afgelopen jaren is de waarde flink gestegen.

Het is waarschijnlijk fijn eerst te weten wat u goud waard is voor u overgaat tot verkoop. U kunt uw goud wegen en met behulp van deze rekentool kunt u de waarde bepalen. De tool is altijd up-to-date, zelfs al fluctueren de goudprijzen per dag en per uur. Nog betrouwbaarder is het om uw goud te laten taxeren door een juwelier of goudsmid. Daarvoor kunt u ook bij ons terecht in Gouda. Met de juiste middelen kunnen we bepalen hoeveel karaat goud u heeft, hoeveel het gewicht is en of het goud echt is. Daarmee bepalen we uiteindelijk de waarde. Door de fluctuerende prijzen van goud, kan dit per dag iets verschillen.

Het goud laten taxeren is vrijblijvend. Wel vinden we het belangrijk dat dit op een eerlijke manier gebeurd. U kunt met het proces meekijken. Daarnaast vragen we u ook uw legitimatiebewijs mee te nemen.

U kunt langskomen in de winkel in Gouda, of vooraf even een afspraak maken.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud inkoop Alphen aan den Rijn

Wanneer u besluit uw goud bij ons in te leveren bieden we u naast contant geld de mogelijkheid uw goud in te wisselen voor korting op een nieuw sieraad. Alle sieraden in onze collectie zijn door onze goudsmeden ontworpen. Door kleine aanpassingen of een persoonlijke touch, zijn ze stuk voor stuk uniek. U krijgt 20% korting. Het is ook mogelijk te kiezen voor een waardebon die u op een later tijdstip kunt inleveren.

Heeft het goud ook een emotionele waarde omdat het van uw voorouders is geweest? U kunt uw goud eventueel ook inleveren zodat wij er een nieuw draagbaar sieraad van kunnen maken. Zo zult u er nog veel plezier van hebben.

Naast goud kunt u ook uw oude zilver inleveren. Zilveren sieraden bijvoorbeeld, of zilveren bestek.