Oud goud inleveren bij Edelsmederij Jos in Gouda

Trouwring verkopen

Lever uw ring in en krijg contant geld of korting

Wilt uw trouwring verkopen omdat uw relatie is beëindigd? Of wilt u de trouwringen van uw ouders of grootouders verkopen nadat u deze heeft geërfd? U kunt hiervoor terecht bij Inkoop Goud in Gouda. U kunt zowel bij ons terecht om zilveren ringen te verkopen als om gouden ringen te verkopen.

Gouden trouwring verkopen

Wilt u gouden trouwringen verkopen? Het kan u veel geld opleveren. De waarde van goud is namelijk alleen maar aan het stijgen en hoe oud de gouden trouwringen ook zijn, ze zullen altijd die waarde behouden. Het is daarom zonde om ze ongedragen in de kast te laten liggen. Wanneer u bij ons langskomt om uw gouden trouwringen te verkopen, controleren we de ringen op het aantal karaat en het gewicht en daarna bieden we u de prijs die past bij de huidige prijs van het goud. U kunt zelf alvast gebruik maken van deze rekentool zodat u weet wat u ongeveer voor de gouden ringen kunt krijgen. Omdat de prijs van goud dagelijks fluctueert wordt deze rekentool dagelijks geüpdatet.

Wat is de goudprijs?

Hebben de gouden ringen voor u een hoge emotionele waarde? Dan kunt u er bij ons ook voor kiezen om de ringen om te smelten of aan te passen en er een nieuw sieraad van te maken. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Zilveren trouwring verkopen

U kunt ook bij ons terecht om zilveren trouwringen te verkopen. We controleren de ringen op het keurmerk zodat we weten hoe hoog het zilvergehalte van het sieraad is. Hoe hoger dit gehalte is, hoe meer de ringen waar zijn. Mochten de ringen geen keurmerk hebben, dan hebben wij de juist materialen in huis om het zilvergehalte alsnog te meten. Ook controleren we het gewicht van het zilver. Op basis van het gewicht en het zilvergehalte kunnen we u een prijs bieden. Zilver is een stuk minder waard dan goud, maar heeft ook te maken met fluctuerende prijzen. Het kan dus van dag tot dag verschillen. Oude zilveren ringen kunnen ook worden vermaakt tot nieuw sieraad.

Trouwring verkopen waarde

Wanneer u uw trouwring wilt verkopen is de waarde sterk afhankelijk van het materiaal en het gewicht van het materiaal. Daarnaast speelt voor goud het aantal karaat een belangrijke rol en voor zilver het zilvergehalte. Omdat beide prijzen fluctueren verschilt de waarde ook van dag tot dag. U kunt gerust bij ons langskomen in de winkel om uw trouwringen te laten taxeren zodat u weet wat de waarde is wanneer u deze wilt verkopen.

BEL ME NU
+
Bel mij!