Trouwring verkopen | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Trouwring verkopen

Lever jouw ring in en krijg direct geld op je rekening of korting in onze winkel

Wilt uw trouwring verkopen omdat uw relatie is beëindigd? Of wilt u de trouwringen van uw ouders of grootouders verkopen nadat u deze heeft geërfd? U kunt hiervoor terecht bij Inkoop Goud in Gouda. U kunt zowel bij ons terecht om zilveren ringen te verkopen als om gouden ringen te verkopen.

Wanneer je besluit jouw trouwring te verkopen kan je terecht bij de specialisten van Inkoop Goud Gouda. In onze winkel in het centrum van Gouda kun je jouw ring veilig verkopen. Wij kopen alle soorten trouwringen. Denk daarbij aan 24 karaats of 18 karaats ringen. Maar ook 14 karaats trouwringen zijn al een mooie som waard. 

De goudprijs staat op dit moment heel erg hoog en daarom krijg je nu veel euro’s per gram goud. Hoe zuiver het goud van jouw trouwring is, bepalen we in de winkel. Het staat veelal ook aangegeven in je ring. 24 karaat is het meest zuivere goud en dat zijn ook meteen de meest waardevolle trouwringen. Maar ook een zilveren trouwring is geld waard want ook de zilverkoers staat zeer hoog.  

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Gouden trouwring verkopen

Wil je jouw gouden trouwringen verkopen? Het kan je veel geld opleveren. De waarde van goud is namelijk alleen maar aan het stijgen en hoe oud de gouden trouwringen ook zijn, ze zullen altijd die waarde behouden. Het is daarom zonde om ze ongedragen in de kast te laten liggen. Wanneer je bij ons langskomt om jouw gouden trouwringen te verkopen, controleren we de ringen op het aantal karaat en het gewicht en daarna bieden we je de prijs die past bij de huidige prijs van het goud. Je kan zelf alvast gebruik maken van deze rekentool zodat je weet wat je ongeveer voor de trouwring kunt krijgen. Omdat de prijs van goud dagelijks fluctueert wordt deze rekentool dagelijks geüpdatet.

Heeft jouw trouwring een hoge emotionele waarde? Dan kun je er bij ons ook voor kiezen om de ringen om te smelten of aan te passen en er een nieuw sieraad van te maken. We bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Wil je jouw trouwring verkopen? Maak dan direct een afspraak in onze online agenda. Onze ervaren medewerkers staan dan voor je klaar en taxeren jouw ring vakkundig. 

Trouwringen verkopen

Zilveren trouwring verkopen

Je kunt ook bij ons terecht om jouw zilveren trouwring te verkopen. We controleren de ringen op het keurmerk zodat we weten hoe hoog het zilvergehalte van het sieraad is. 

Hoe hoger dit gehalte is, hoe meer de ringen waar zijn. Mochten de ringen geen keurmerk hebben, dan hebben wij de juist materialen in huis om het zilvergehalte alsnog te meten. Ook controleren we het gewicht van het zilver. Op basis van het gewicht en het zilvergehalte kunnen we je een eerlijke prijs bieden. Oude zilveren ringen kunnen ook worden vermaakt tot nieuw sieraad.

Hoeveel is mijn ring waard?

De waarde gouden ring hangt samen met een aantal factoren. Wanneer je jouw trouwring wilt verkopen is de waarde sterk afhankelijk van het materiaal en het gewicht van het materiaal. Daarnaast speelt voor goud het aantal karaat een belangrijke rol en voor zilver het zilvergehalte. Omdat beide prijzen fluctueren verschilt de waarde ook van dag tot dag. Je kunt gerust bij ons langskomen in de winkel om jouw trouwringen te laten taxeren zodat je weet wat de waarde is wanneer je deze wilt verkopen.

Besluit je om jouw trouwring toch niet te verkopen? Dan mag je jouw ring natuurlijk weer meenemen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. 

Wil je nog andere edelmetalen aan ons verkopen? Inkoop Goud Gouda koopt ook: 

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.