Goud inkoop Gouda | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Gouda

Wilt u uw goud verkopen en woont u in Gouda? Bij ons kunt u terecht voor zowel de taxatie van uw goud als de verkoop van uw goud. De taxatie kunt u in onze edelsmederij vrijblijvend laten doen. We controleren uw goud tijdens de taxatie op echtheid, het karaat en het gewicht. Op basis daarvan en op basis van de huidige goudprijs kunnen we u de waarde van uw goud geven. Het is van belang dat u uw legitimatiebewijs meeneemt wanneer u uw goud laat taxeren. Wij bieden transparantie en veiligheid en vragen dit ook van u.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud Inkoop Gouda

Uw gouden voorwerpen zoals gouden sieraden en gouden baren kunnen veel geld waard zijn. Bij ons bent u er zeker van dat we u een eerlijke prijs bieden op basis van de huidige goudprijs. Eventueel kunt u zelf thuis uw goud ook controleren om de waarde te bepalen. Met een keukenweegschaal kunt u uw goud bijvoorbeeld wegen. Uw thuis onderzoek kunt u doen met behulp van onze rekentool. De tools in onze winkel (weegschaal ed) kunnen de meting echter nog net iets preciezer doen.
U kunt uw goud inwisselen tegen contant geld, maar we kunnen van uw oude goud ook een nieuw sieraad maken. Maakt het voor u niet uit of uw eigen goud voor het sieraad wordt gebruikt, dan kunnen we u ook 20% korting bieden op een nieuw sieraad uit onze eigen collectie. Een waardebon met 20% korting is ook mogelijk, zodat u later een sieraad uit kunt kiezen. De bon blijft onbeperkt geldig.

Naast goud kunt u ook uw oude zilver bij ons inleveren.