Gouden munten verkopen voor beste prijs | Inkoop Goud Gouda

Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn geliefd bij zowel verzamelaars als beleggers. Gouden munten zijn dan ook een slimme belegging. Ze behouden hun waarde, en doordat de goudprijs natuurlijk ook van invloed is op de waarde van gouden munten kan deze ook hierdoor in waarde sterk toenemen.

Behalve de huidige goudprijs zijn er nog meer factoren die van invloed zijn op de waarde van gouden munten.Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de verzamelwaarde van bepaalde gouden munten vele malen hoger ligt dan de waarde van de huidige goudprijs. Wanneer je besluit je gouden munten te verkopen is het daarom verstandig deze eerlijk en deskundig te laten taxeren, en je goed te laten adviseren.

Wilt u uw gouden munten verkopen of laten taxeren? Maak dan een afspraak of kom langs in de winkel.

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Waarom uw gouden munten verkopen?

Gouden munten behouden hun waarde en in sommige periodes stijgt de waarde alleen maar meer.  Op die manier zijn gouden munten zeer geschikt voor beleggen.  Wilt u aanspraak maken op uw spaargeld? Dan is het een goed moment om uw gouden munten te verkopen. U kunt bij ons terecht met alle verschillende soorten munten. Of u nu uw gouden tientje wilt verkopen of munten uit het buitenland zoals de gouden Maple Leaf uit Canada en de Krugerrand uit Zuid-Afrika. 

Overigens is het goed om te weten dat een aantal gouden munten een hogere verzamelwaarde kunnen hebben dan de huidige goudwaarde. Het kan zijn dat het gaat om een tiental euro’s, maar het kan ook zijn dat het gaat om duizenden euro’s. Het hangt erg af van de kwaliteit van de munten en het jaartal van de munt. Om dit goed te kunnen beoordelen moeten we de munten kunnen zien.

Gouden munten

Oude munten verkopen via Inkoop Goud Gouda

Wanneer u oude munten wilt verkopen krijgt u bij ons de waarde uitbetaald in contant geld. Omdat Inkoop Goud onderdeel is van Juwelier Jos, kunt u er ook voor kiezen om uw oude munten te verkopen tegen een waardebon van 20% korting die onbeperkt geldig is in onze winkel of een nieuw sieraad uit onze collectie met 20% korting.

Deskundige taxatie van gouden munten

Bij Inkoop Goud Gouda kun je geheel vrijblijvend en kosteloos jouw munten laten taxeren. Ons deskundige team staat voor je klaar en we helpen je graag persoonlijk. We hebben de juiste apparatuur in huis om de munten of sieraden te controleren op echtheid en het gewicht vast te stellen. Daarnaast zijn wij uiteraard goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt, zowel met betrekking tot de goudprijs als de vraag vanuit verzamelaars. 

Je kunt tijdens het taxeren natuurlijk gewoon meekijken. Op die manier kun je zien hoe wij te werk gaan en al je vragen stellen. Wil je jouw munten laten taxeren en wellicht verkopen? Maak dan een afspraak of kom langs in de winkel.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.