Oud goud inleveren bij Edelsmederij Jos in Gouda

Munten verkopen

Lever uw gouden munten in

Bij Inkoop Goud kunt u terecht om uw munten te verkopen. U kunt uw munten vrijblijvend laten taxeren en ons deskundige team staat voor u klaar zodat we u persoonlijk kunnen helpen. We hebben de juiste apparatuur in huis om de munt te controleren op echtheid en op het gewicht, daarnaast zijn we goed op de hoogte van de huidige waarde van goud. U kunt tijdens het taxeren gewoon meekijken. Op die manier kunt u zien hoe we te werk gaan en zo kunt u vragen stellen.

Wilt u uw gouden munten verkopen of laten taxeren? Maak dan een afspraak of kom langs in de winkel.

Maak afspraak

Waarom uw gouden munten verkopen?

Gouden munten behouden hun waarde en in sommige periodes stijgt de waarde alleen maar meer.  Op die manier zijn gouden munten zeer geschikt voor beleggen.  Wilt u aanspraak maken op uw spaargeld? Dan is het een goed moment om uw gouden munten te verkopen. U kunt bij ons terecht met alle verschillende soorten munten. Of u nu uw gouden tientje wilt verkopen of munten uit het buitenland zoals de gouden Maple Leaf uit Canada en de Krugerrand uit Zuid-Afrika. 

Overigens is het goed om te weten dat een aantal gouden munten een hogere verzamelwaarde kunnen hebben dan de huidige goudwaarde. Het kan zijn dat het gaat om een tiental euro’s, maar het kan ook zijn dat het gaat om duizenden euro’s. Het hangt erg af van de kwaliteit van de munten en het jaartal van de munt. Om dit goed te kunnen beoordelen moeten we de munten kunnen zien.

Oude munten verkopen via Inkoop Goud

Wanneer u oude munten wilt verkopen krijgt u bij ons de waarde uitbetaald in contant geld. Omdat Inkoop Goud onderdeel is van Juwelier Jos, kunt u er ook voor kiezen om uw oude munten te verkopen tegen een waardebon van 20% korting die onbeperkt geldig is in onze winkel of een nieuw sieraad uit onze collectie met 20% korting.

BEL ME NU
+
Bel mij!