Gouden horloges verkopen of inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Gouden horloges verkopen

Lever uw goud in en ontvang contant geld of 20% korting

Heeft u ook nog een gouden horloge ongebruikt ergens achter in de kast liggen? Zonde! Een gouden horloge is namelijk geld waard. Sinds de economische crisis van 2008 is de waarde van goud namelijk alleen maar aan het stijgen. U kunt terecht bij Inkoop Goud Gouda om uw gouden horloge te verkopen. Wilt u eerst weten hoeveel het horloge waard is? We kunnen het horloge ook voor u taxeren. Naast gewone horloges kunt u ook bij ons terecht om uw gouden zakhorloge te verkopen.

Gouden horloge

Gouden horloge verkopen

Inkoop Goud Gouda is onderdeel van Juwelier Jos. We zitten al ruim 40 jaar in het vak en zijn naast goudsmid ook horlogemaker. Daarnaast hebben we de juiste apparatuur in huis en kunnen we uw horloge op de juiste waarde taxeren. Het is daarbij niet van belang of het horloge nog werkt, het karaat goud en het gewicht is bepalend. Wat de waarde van uw horloge wel kan verhogen is wanneer het horloge van een bijzonder merk is of wanneer het uurwerk op een bijzondere manier is opgebouwd.

U kunt gerust even bij ons binnen lopen zodat wij uw horloge direct vrijblijvend voor u kunnen taxeren. U kunt hiervoor ook een afspraak maken. Bent u akkoord met de prijs en wilt u uw gouden horloge verkopen? We betalen u het bedrag contant uit.

Wilt u liever eerst even voor onderzoek doen? Maak dan gebruik van onze rekentool.

Nieuw sieraad

U kunt er ook voor kiezen uw horloge in te leveren tegen korting op een nieuw horloge of een sieraad uit onze collectie. Wanneer u niet direct iets vindt dat bij u past, kunt u de korting ook omzetten in een waardebon die onbeperkt te besteden is in onze winkel. Beide keren bieden wij 20% korting. Heeft u het horloge geërfd en heeft het naast de goudwaarde ook een emotionele waarde? We kunnen het goud van het horloge ook gebruiken voor een nieuw sieraad dat we samen met u ontwerpen.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.