Goud inkoop Rotterdam | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Rotterdam

Heeft u nog oud goud liggen dat u graag wilt verkopen? U kunt er veel geld mee verdienen en wij nemen het goud graag van u over voor een eerlijke prijs. Naast dat u uw goud bij ons kunt inwisselen voor contant geld, kunt u ook 20% korting krijgen op een nieuw sieraad uit onze collectie of een waardebon met 20% korting.

Wilt u uw goud liever eerst laten taxeren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We hebben alle middelen in huis om de waarde van uw goud te bepalen. Met deze middelen controleren we de echtheid van het goud, het gewicht en ook het aantal karaat. Uw goud later taxeren kan bij ons geheel vrijblijvend. Wel is het van belang dat u uw legitimatiebewijs meeneemt. We willen u op een veilige en betrouwbare manier helpen en dat kunnen we op die manier waarborgen. U kunt bij ons binnenlopen, maar u kunt voor het taxeren ook een afspraak maken.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud Inkoop Rotterdam

Het kan prettig zijn om voordat u uw goud laat taxeren ook zelf wat onderzoek te doen naar de waarde van uw goud. U kunt uw goud wegen met een keukenweegschaal en wanneer de stempel nog goed zichtbaar is, weet u ook om hoeveel karaat goud het gaat. U kunt bij gebruiksvoorwerpen als sieraden rekenen op 14 karaat goud, omdat dit de standaard is in Nederland. De berekening van de waarde kunt u daarna doen met onderstaande tool. Let echter wel, de goudprijs fluctueert per dag. Dus er kan verschil zitten tussen uw taxatie en die in de winkel.
Naast de inkoop van goud kunt u ook bij ons terecht voor de inkoop van uw oude zilverwerk.