Ring verkopen aan juwelier | Goud en Zilver | Inkoop Goud Gouda

Ring verkopen aan juwelier

Lever uw ring in en ontvang contant geld of 20% korting

Heeft u nog oude ringen thuis liggen die u niet meer draagt omdat ze bijvoorbeeld niet meer helemaal uw stijl zijn of omdat u ze heeft gekregen van een vroegere liefde die is beëindigd? U kunt uw ring verkopen aan de juwelier. De juwelier gebruikt het materiaal om nieuwe sieraden van te maken. Zilver en goud blijven namelijk altijd bruikbaar en kunnen, door het metaal te smelten, in een nieuwe vorm worden gegoten. U kunt onder andere bij ons terecht, Inkoop Goud Gouda is namelijk onderdeel van Juwelier Jos.

Gouden sieraad

Ring verkopen aan de juwelier

Of u nu een gouden ring wilt verkopen of een zilveren ring wilt verkopen, beide keren kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u een oude trouwring wilt verkopen, uit bijvoorbeeld een vorig huwelijk, helpen we u graag. We taxeren de ringen eerst en wanneer u akkoord gaat met de prijs betalen we u contant uit. Een gouden ring controleren we op het aantal karaat. Tegenwoordig is in Nederland 14 karaat goud gangbaar, maar misschien is uw ring van een hoger of lager karaat. Vaak is dit aangegeven in de ring met een code, maar wanneer dit niet het geval is, maken we gebruik van de juiste apparatuur om het te meten. Ook controleren we de ring op gewicht.

Wilt u zelf de waardebepaling van uw ring doen? Dan kunt u, wanneer het aantal karaat goud bekend is, gebruik maken van deze rekentool. Voor het gewicht kunt u de ring wegen met een keukenweegschaal. Deze rekentool wordt dagelijks bijgewerkt zodat er altijd wordt gerekend met de huidige goudprijs.

Een zilveren ring controleren we ook op gewicht, daarnaast controleren we het zilvergehalte. Hierbij geldt ook dat het zilvergehalte wordt aangegeven met een keurmerk. Wanneer dit keurmerk ontbreekt kunnen wij het toch voor u meten met de juiste apparatuur.

Nieuw sieraad laten maken

Wilt u uw ring verkopen aan de juwelier omdat u er graag een nieuw sieraad van wil laten maken? Bij ons kan dat. We begrijpen dat oude ringen een emotionele waarde hebben en maken daarom graag samen met u een nieuw ontwerp.

U kunt de ring ook inleveren tegen 20% korting op een nieuw sieraad of een waardebon van 20% korting voor een sieraad bij ons in de winkel. Het materiaal van uw ingeleverde ring wordt dan door ons hergebruikt voor verschillende nieuwe sieraden.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.