Zilveren ring verkopen, uw zilver inleveren voor geld!

Zilveren ring verkopen

Lever uw zilver in en krijg contant geld of korting.

Heeft u thuis in de kast een aantal zilveren sieraden zoals een zilveren ring in de kast liggen en draagt u deze nooit? Wellicht is het een ring die u heeft geërfd maar die uw smaak niet is, of misschien heeft u de ring gekregen van iemand waar u nu geen contact meer mee heeft. U kunt uw zilveren ring verkopen aan Inkoop Goud Gouda. Uw ring is namelijk geld waard en in de kast laten liggen is zonde. 

 Zilveren ring verkopen

Wanneer u bij Inkoop Goud Gouda langskomt om u zilveren ringen te verkopen, dan controleren we de ringen altijd op het zilvergehalte en het gewicht. Op basis daarvan en op basis van de huidige zilverprijs bepalen we de waarde. Mocht u tevreden zijn met die waarde dan betalen we u het bedrag contant uit. Mocht u meer zilver hebben? Dan kunt u ook bij ons terecht. U kunt bijvoorbeeld ook uw andere zilveren sieraden verkopen. Daarnaast kunt u ook uw gouden ringen verkopen en mocht u bijvoorbeeld een trouwring hebben uit een eerder huwelijk, dan kunt u ook uw trouwring verkopen.

 

Uw gouden baren verkopen

Zilveren ring verkopen prijs

De prijs van uw zilveren ring is zogezegd afhankelijk van het zilvergehalte en het gewicht van het zilver. Ook is de huidige zilverprijs van invloed op de waarde. Wilt u zelf een inschatting doen van de waarde van uw zilver? Wanneer uw zilver is voorzien van een keurmerk kunt u zien hoe hoog het zilvergehalte van uw ring is. Daarnaast kunt u de ring wegen met behulp van een keukenweegschaal.

Ringen inruilen voor een nieuw sieraad

Naast dat u uw ringen kunt inleveren tegen contant geld, kunt u uw ringen ook inwisselen tegen korting op een sieraad van Juwelier Jos. Deze korting kunt u direct gebruiken voor een nieuw sieraad of in de vorm van een waardebon die u onbeperkt bij ons kunt inleveren. Het is ook mogelijk de zilveren ring of ringen om te smelten of te vermaken tot een nieuw sieraad. Dit kan heel mooi zijn wanneer de ingeleverde ringen wel een hoge emotionele waarde hebben. Wilt u dit graag? Maak dan een afspraak zodat we samen met u een nieuw ontwerp kunnen maken.

Maak vandaag nog een afspraak

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.