Zilveren Maple Leaf verkopen | Inkoop Goud Gouda

Zilveren Maple Leaf verkopen

Lever uw zilver in en ontvang contant geld

Naast de gouden Maple Leaf is er ook een zilveren Maple Leaf. Ook deze munt wordt geslagen door de Royal Canadian Mint. Het is een bijzondere munt en de meest zuivere zilveren beleggingsmunt. Wilt u de zilveren Maple Leaf verkopen? Dan kunt u terecht bij Inkoop Goud in Gouda.

Zilveren munten verkopen

Meer informatie over de zilveren maple leaf

De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geslagen. Net als de gouden Maple Leaf hebben de zilveren munten een gewicht van 1 troy ounce. De munten zijn voor 99,99% puur zilver.

Wat ook gelijk is aan de gouden Maple Leaf is dat de munt aan de ene kant een afbeelding van het bekende esdoornblad en aan de andere kant een afbeelding van Koningin Elizabeth II heeft. Er zijn drie verschillende versies met allemaal net een andere afbeelding van Koningin Elizabeth II. De munten die recentelijk zijn geslagen hebben een veiligheidskenmerk. Dit kenmerk is niet van invloed op de waard.

Wanneer u de zilveren Maple Leaf wilt verkopen wordt de waarde van de zilveren munten gelijk aan andere zilveren munten van 1 troy ounce. Toch zijn het wel de meest zuivere zilveren beleggingsmunten. Heeft u een Zilveren Maple Leaf met een zogenaamde Privy Marky, speciale beeltenissen van bijvoorbeeld een sterrenbeeld of van een evenement? Dan speelt de verzamelwaarde ook mee.

Zilveren Maple Leaf verkopen

U kunt bij Inkoop Goud Gouda terecht om uw zilveren Maple Leaf te verkopen voor contant geld. Indien gewenst kunt u het zilver ook inwisselen tegen korting op een sieraad uit onze collectie. Kom gerust langs in de winkel zodat we het zilver voor u kunnen taxeren en zodat u een kijkje kunt nemen in onze winkel. U kunt daarvoor een afspraak maken, maar u kunt ook gewoon binnen lopen. Ons team staat voor u klaar om u goed te helpen.

Heeft u nog andere zilveren munten die u ook wilt verkopen? Ook daarmee helpen we u graag.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.