Route - Inkoop Goud in Gouda

Route

Parkeren of openbaar vervoer

Parkeren parkeerterrein Klein Amerika

Edelsmederij Jos en onze winkel zijn gevestigd in het centrum van Gouda. U kunt op 5 minuten loopafstand uw auto parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. U kunt hier parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Het tarief is € 2,00 per uur en € 8,00 per 24 uur.

Het adres van parkeerterrein Klein Amerika:
Klein Amerika 30
2806 CA
Gouda

Routebeschrijving

Met de auto​

Voer in uw navigatie het volgende adres van het parkeerterrein in: Klein Amerika 30, 2806 CA Gouda. 

Als u geparkeerd heeft en het parkeerterrein afloopt richting het centrum, loopt u over het regenboog zebrapad en de Tiendewegbrug rechtdoor de Lange Tiendeweg op richting het centrum en de markt. Loopt voorbij het kruispunt Rozendaal/Groeneweg, langs de Legoshop, alsmaar rechtdoor. U vindt Edelsmederij Jos bijna aan het einde van de Lange Tiendeweg aan de rechterkant, net over het bruggetje (na de Zeugstraat).

Edelsmederij Jos bevindt zich op Lange Tiendeweg 19, aan uw rechterhand tegenover de kaasboer en de slager. Neem voor een afspraak in de winkel de linker deur met de etalage en voor uw taxatie afspraak of een reparatie, de deur van de Edelsmederij rechts naast de etalage.

Wij verwelkomen u graag!

Met het openbaar vervoer

Neem de trein of bus naar NS station Gouda Centraal.

Stap uit aan de centrumzijde.

Voer in Google Maps het adres van Edelsmederij Jos (Juwelier Jos, Lange Tiendeweg 17) in en loop in 12 minuten naar de Edelsmederij en de winkel.

Loop richting het centrum via de Kleiweg (de grote winkelstraat). U komt op een gegeven moment uit op de markt, met het stadhuis in het midden. Sla linksaf en loop langs alle restaurants en terrasjes. Aan het einde van het marktplein ziet u aan de linkerkant de lingeriewinkel Livera. U passeert een klein straatje links (de Stoofsteeg) en gaat rechtdoor de Korte Tiendeweg op. Na 50m bevindt zich de T-splitsing met de Lange Tiendeweg. Sla linksaf de hoek om. U bent nu op de Lange Tiendeweg.

Na 50m bevindt Edelsmederij Jos zich op de Lange Tiendeweg 19, aan uw linkerhand, net voor het bruggetje, tegenover de kaasboer en de slager. Neem voor een afspraak in de winkel de linker deur met de etalage en voor uw taxatie afspraak of een reparatie, de deur van de Edelsmederij rechts naast de etalage.

Wij verwelkomen u graag!

Bezoekadres: Lange Tiendeweg 17-19, 2801 KD Gouda