Zilveren bestek verkopen

Uw tafelzilver is goud waard

Heeft u thuis nog zilveren bestek liggen dat u nooit gebruikt. Zonde, want u zilveren bestek is goud waard. Bij Inkoop Goud Gouda kunt u terecht om uw zilveren bestek te verkopen, zelfs wanneer het bestek niet compleet is, of beschadigt. Ons team staat voor u klaar om u persoonlijk en deskundig te helpen. Samen met u taxeren we het bestek en kijken we het na op echtheid en op de dichtheid van het zilver. Om u goed te kunnen helpen kunt u het beste een afspraak maken door contact met ons op te nemen via ons contact formulier.

Maak vandaag nog een afspraak

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Meer informatie over zilveren bestek

Vroeger was het heel gewoon om zilver bestek te gebruiken bij speciale gelegenheden. Zo werd er bijvoorbeeld gegeten met zilveren bestek wanneer er gasten waren of wanneer er iets te vieren was. De tafel werd gedekt met zilveren lepel, mes en vork, maar er werd vaak nog veel meer tevoorschijn getoverd. Denk bijvoorbeeld aan de lepel voor de suiker, de opscheplepel en het vismes. Het hing er maar net vanaf wat er op het menu stond. 

Overigens is het goed om te weten dat er verschil zit in zilveren bestek en verzilverd bestek. Twijfelt u over uw bestek, wij kunnen het makkelijk voor u controleren. Mocht het zilver wat vervuild of verkleurd zijn, dan kan het prima zijn dat het nog steeds op echt zilver gaat. Oxidatie is een heel natuurlijk proces dat optreedt bij zilver.    

 

Andere zilveren voorwerpen verkopen

Naast zilveren bestek kunt u ook ander zilver verkopen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de verkoop van zilveren munten, maar ook voor de verkoop van zilveren sieraden. Heeft u andere zilveren voorwerpen? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht. 

U kunt het zilver inwisselen voor contant geld. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om korting te ontvangen op een van de sieraden uit de collectie van Juwelier Jos, waar Inkoop Goud onderdeel van is. Een waardebon behoort ook tot de mogelijkheden.