Munten verkopen

Uw gouden baren verkopen

Bij Edelsmederij Jos krijgt u een eerlijke prijs

Naast de verkoop van uw gouden munten en de verkoop van uw gouden sieraden, kunt u bij Inkoop Goud terecht om uw gouden baren te verkopen. Kom eens langs in de winkel of maak eerst online een afspraak om uw gouden baren te laten taxeren en te verkopen. We hebben een deskundig team dat u graag persoonlijk te woord staat om u het helpen bij het verkopen van uw gouden baren. 

Maak een afspraak

Wat zijn gouden baren?

Goudbaren zijn de gouden staven. Er zijn een aantal verschillende fabrikanten van baren ook zijn er baren van verschillende gewichten in omloop. Deze kunnen wat variëren, maar de meest bekende gewichten zijn de volgende:

1 gram 50 gram
2,5 gram 100 gram
5 gram 250 gram
10 gram 500 gram
20 gram 1000 gram
31,1 gram  

De goudbaar van 100 gram is een van de meest voorkomende goudbaren. Een door LBMA (London Bullion Market Association) gekeurde gouden baar is van 99,99% zuiver goud. Een gouden baar is dus van hoge waarde. Met behulp van deze rekentool de waarde van uw goudbaar berekenen. De tool is altijd up-to-date met de laatste goudprijzen.

Waarde berekenen

Wat is de goudprijs?

Gouden baren verkopen via Inkoop Goud Gouda

Bij Inkoop Goud nemen we de tijd om uw te helpen bij het taxeren en verkopen van goud. We hebben jarenlange ervaring en doen de taxatie samen met u. Zo kunt u meekijken met het controleren van het goud op gewicht en echtheid, ook kunt u vragen stellen. 

U kunt uw goudbaren inwisselen voor contant geld, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor korting op een sieraad uit de collectie van onze juwelier of een kortingsbon die u later in kunt wisselen voor een sieraad. Wanneer u langskomt in de winkel bespreken we mogelijkheden graag met u. Vergeet u echter niet uw identiteitsbewijs mee te nemen, die dient u verplicht bij u te hebben. 

BEL ME NU
+
Bel mij!