Platina verkopen | Edelmetalen verkopen | Inkoop Goud Gouda

Platina verkopen

Lever uw platina in en ontvang contant geld

Wilt u platina verkopen? U kunt uw platina laten taxeren bij Inkoop Goud in Gouda. U kunt gewoon bij ons binnen lopen zodat we uw platina vrijblijvend kunnen taxeren. We zitten al meer dan 40 jaar in het juweliersvak en weten daardoor alles van de verschillende edelmetalen. Zo kunnen we uw platina goed beoordelen.

Wat is platina?

Platina is een heel bijzonder metaal. Van nature heeft het een witte kleur en het wordt gezien als het zuiverste edelmetaal ter wereld. Ook is het duurzaam. Ondanks dat het metaal buigzaam en kneedbaar is, is het namelijk wel goed bestand tegen corrosie. Ook verkleurt en oxideert het niet. Dit in tegenstelling tot zilver. Om die reden wordt Platina vaak gebruikt voor sieraden.

Omdat platina ook goed bestand is tegen hoge temperaturen wordt het ook veel gebruikt in de industrie. Denk bijvoorbeeld aan platinadraad. Daarnaast wordt platina ook gebruikt in medische apparaten en elektronica. Het kan zomaar zo zijn dat u of een bekende een pacemaker heeft die ook platina bevat.

Zilveren ringen

Platina verkopen bij Inkoop Goud Gouda

Welk voorwerp van platina u ook bezit, u kunt ermee terecht bij Inkoop Goud Gouda. U kunt uw platina verkopen tegen contant geld dat we u direct uitbetalen, maar u kunt ook kiezen voor korting op een sieraad uit onze winkel. Alle sieraden worden door onze meester goudsmid bedacht en ontwerpen en worden altijd voorzien van een persoonlijk tintje. Loop gerust even binnen of maak een afspraak.

Heeft u ook voorwerpen van goud en zilver, zoals sieraden of oude munten, die u niet meer gebruikt? Ook hiermee kunt u bij ons terecht. U kunt ze alleen vrijblijvend laten taxeren of direct aan ons verkopen. De voorwerpen zijn namelijk veel geld waard. Kijk ook eens op de pagina zilver verkopen en op de pagina goud verkopen.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.