Gouden tientje verkopen | Nederlandse tien gulden | Inkoop Goud Gouda

Gouden Tientje verkopen

Uw Gouden Tientje is heel wat waard

Wilt u uw Gouden Tientje verkopen? Bij Inkoop Goud in Gouda kunt u terecht. We kunnen uw munt(en) goed taxeren en bieden u een eerlijke prijs. Ons deskundige team staat voor u klaar en helpt u graag. U kunt uw gouden tientje verkopen voor contant geld, maar omdat Inkoop Goud Gouda onderdeel is van Juwelier Jos kunt u ook kiezen voor korting op een mooi sieraad. Om vrijblijvend uw tientje te laten taxeren kunt u een afspraak maken via het contactformulier, dan nemen wij daarna contact met u op. U kunt ook gewoon even langskomen in de winkel, houd er rekening mee dat u uw identiteitsbewijs dan mee dient te nemen.

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Wat is het gouden tientje?

Het gouden tientje is ook wel bekend als de Nederlandse gouden tien gulden. Het is de bekendste gouden munt die we in Nederland kennen. Het eerste tientje is van 1818, daarna zijn er vele nieuwe verschenen. Alle gouden tientjes bevatten 6,05 gram puur goud.

De waarde van het gouden tientje is sterk afhankelijk van de goudkoers, daarom kunnen we er geen exacte prijs aangeven. Daarnaast hangt de prijs ook van het jaar waarin de munt geslagen is en het aantal munten dat van een bepaald type in omloop zijn. Het kan dus zijn dat een gouden tientje meer waard is dan de actuele goudprijs.

Vele families hebben een tientje in hun bezit, maar let wel op. Er zijn redelijk veel gouden tientjes in omloop die gemaakt zijn om in sieraden te gebruiken. De munten zijn namaak en niet echt. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als hanger aan een armband of ketting.

Twijfelt u aan de waarde van het Gouden Tientje dat u in bezit heeft? Dan raden wij aan om het te laten taxeren. 

Goud baren

Inkoop Goud Gouda

Wilt u meer weten? Neem dan ook gerust contact met ons op of kom eens langs in de winkel. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we u graag. Heeft u andere gouden munten die u wilt verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan gouden munten als de Canadese gouden Maple Leaf en de Zuid-Afrikaanse Krugerrand

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.