Maple leaf verkopen | Veilig uw munten inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Maple leaf verkopen

Lever uw munten in tegen contant geld

Bent u in het bezit van een gouden of zilveren Canadese Maple Leaf? De Maple Leaf munten zijn geld waard. Beide munten zijn zeer geliefd bij beleggers en verzamelaars. Zowel de gouden als de zilveren munten zijn troy ounce munten. De naam komt van het esdoornblad, een van de symbolen van Canada, onder andere ook afgebeeld op de vlag. Zilveren en gouden munten hebben beide aan de ene kant een afbeelding van een esdoornblad en aan de andere kant een afbeelding van Koningin Elizabeth II. Wilt u uw Maple Leaf verkopen? U kunt bij ons terecht.

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

De gouden Maple Leaf

De gouden Maple Leaf wordt geslagen sinds 1979 en is een wettelijk betaalmiddel in Canada, toch wordt het niet op die manier gebruikt. De waarde van het goud van de munt is namelijk hoger dan de nominale waarde van de munt. Omdat het een wettelijk betaalmiddels is, zijn er munten met een verschillend gewicht. Op basis van het gewicht van de munten kunt u de waarde van de munt berekenen met onze rekentool. Meer informatie vindt u op de pagina over de Maple Leaf van goud.

De zilveren Maple Leaf

De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geslagen. De zilveren Maple Leaf bestaat voor 99,99% puur zilver. De munt is uitgebracht in drie versies met net een andere afbeelding van Koningin Elizabeth II. U vindt op deze pagina meer informatie over de zilveren Maple Leaf.

Er zijn ook Maple Leafs geslagen in palladium en Maple Leafs geslagen in platina.

Gouden munten verkopen

Maple Leaf verkopen aan Inkoop Goud Gouda

Of u nu in het bezit van de gouden Maple Leaf of de zilveren Maple Leaf, wanneer u uw Maple Leaf wilt verkopen, kunt u terecht bij Inkoop Goud Gouda. We taxeren de munten en bieden u een eerlijke prijs op basis van de huidige goudprijs en zilverprijs. We betalen u direct contant uit. U kunt tevens de munten inwisselen voor korting op een sieraad uit de collectie van Juwelier Jos. De voorwaarde zijn in dat geval bij goud en zilver verschillend vanwege het verschil in waarde van beide edelmetalen.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.