Goud inkoop Leiden | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Leiden

Lever uw goud in en krijg contant geld of korting

Uw oude goud is geld waard! De waarde van goud is de afgelopen jaren flink gestegen en door het te verkopen kan het u flink wat geld opleveren. Door uw goud te laten taxeren weet u hoeveel uw goud waard is. U kunt zelf aan de slag gaan door uw goud te wegen met keukenweegschaal en de rekentool op onze website, maar wanneer u de intentie hebt om uw goud te verkopen, kunt u uw goud beter laten taxeren door een juwelier of goudhandelaar.

Bij ons in de winkel kunt u uw goud vrijblijvend laten taxeren. We controleren uw goud om karaat, echtheid en gewicht. Op basis daarvan en op basis van de huidige goudprijs bepalen we de waarde.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. U kunt bij het proces meekijken en we nemen het goud voor een eerlijke prijs van u over. Om de betrouwbaarheid van twee kanten te waarborgen, vragen we u wel uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Heeft u vooraf gebruik gemaakt van onze rekentool, noteer dan de dag en het tijdstip. Zo is een eventueel prijsverschil later te achterhalen. De prijs van goud fluctueert namelijk sterk.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud inkoop Leiden

U vindt onze edelsmederij in het centrum van Gouda, niet ver van Leiden. U kunt uw goud inwisselen voor contant geld. U kunt het goud ook inwisselen voor 20% korting op een nieuw sieraad uit onze persoonlijke en unieke collectie. Mocht u nu geen sieraad kunnen vinden, dan behoort een waardebon ook tot de mogelijkheden.

Heeft u oud goud dat u heeft geërfd? Naast de waarde van het goud heeft het goud dan wellicht ook emotionele waarde. U kunt er ook voor kiezen uw goud in te leveren zodat wij er een nieuw draagbaar sieraad van kunnen maken. Zo kunt u nog lang plezier hebben van uw goud.

Heeft u oud zilver? Ook daarmee kunt u bij ons terecht.