Goud inkoop Den Haag | Veilig uw goud inwisselen | Inkoop Goud Gouda

Goud inkoop Den Haag

Wilt u uw goud verkopen en woont u in Den Haag? Bij ons kunt u terecht. U kunt veel geld verdienen aan gouden sieraden, gouden munten of andere gouden voorwerpen. U kunt uw goud direct aan ons verkopen, maar u kunt uw goud eerst ook laten taxeren. Dit kan geheel vrijblijvend. We hebben alle tools in huis om uw goud op de juiste manier te controleren. We vinden transparantie en veiligheid hierbij zeer belangrijk. De taxatie kan geheel vrijblijvend worden gedaan. Neem in dat geval wel uw legitimatiebewijs mee.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.

Goud Inkoop Den Haag

Tijdens de taxatie van uw goud letten wij altijd op een aantal zaken, namelijk de echtheid, het karaat van het goud en het gewicht van het goud. U kunt dit geheel aan ons overlaten, maar eventueel kunt u thuis ook vast vooronderzoek doen. Met onze handige rekentool weet u direct de juiste prijs van dat moment. Let er wel op dat de prijs van goud per dag verschillend is.
Voor de taxatie van uw goud kunt u terecht in onze edelsmederij in het centrum van Gouda. Het is vanaf de snelweg goed te bereiken en ook met het ov bent u er zo. Naast dat u uw goud in kunt wisselen voor contant geld kunt u uw goud bij ons ook inwisselen voor een nieuw sieraad uit onze eigen collectie. U krijgt dan 20% korting. U kunt ook kiezen voor een waardebon van 20% korting. Als laatste kunnen we ook van het door u ingeleverde goud een nieuw sieraad maken. Dit kan prettig zijn wanneer het oude goud een erfstuk is. Vooral wanneer het een klompje is waar u nu weinig mee doet of een sieraad dat stuk is, is dit vaak een mooie oplossing.

Naast goud kunt u bij ons ook uw oude zilverwerk inleveren.