Maple Leaf Goud | Gouden Maple Leaf verkopen | Inkoop Goud Gouda

Maple Leaf Goud

Lever uw munten in en krijg contant geld of korting

De Maple Leaf van goud is afkomstig uit Canada en net als de gouden Krugerrand een verzamelingsmunt en beleggingsmunt. De gouden Maple Leaf wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint en de eerste munt werd uitgegeven in 1979. De munt heeft een hoog goudgehalte en is daardoor zeer geliefd onder beleggers.

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Meer informatie over de gouden Maple Leaf

De Maple Leaf is een van de belangrijkste symbolen van Canada en is ook afgebeeld op de vlag. Omdat de voorkant een afbeelding van een esdoornblad bevat is de munt direct te herkennen. De andere kant van de munt heeft een afbeelding van Koningin Elizabeth II.

Omdat de munt een wettig betaalmiddel is, is de munt in verschillende waardes uitgegeven. Toch wordt de munt niet op die manier gebruikt. De waarde van het goud is namelijk veel hoger dan de nominale waarde. De nominale waarde loopt van CAD $1 tot $50. Terwijl de Canadese Maple Leaf de eerste gold bullion coin is die 99,99% goud bevat.

Het is een munt voor beleggers en verzamelaars. De Maple Leaf is ook een van de troy ounce munten, net als de Krugerrand munt. Naast 1 troy ounce zijn er nog de 1/2 troy ounce, de ¼ troy ounce, de 1/10 troy ounce en de 1/20 troy ounce. Op basis van het gewicht van de munten kunt u de waarde van de munt berekenen met onze rekentool.

  • 1 Oz – CAD $50 – 31,10 gram goud
  • 1/2 Oz – CAD $20 – 15,55 gram goud
  • 1/4 Oz – CAD $10 – 7,78 gram goud
  • 1/10 Oz – CAD $5 – 3,11 gram goud
  • 1/20 Oz – CAD $1 – 1,56 gram goud
Gouden munten verkopen

Gouden Maple Leaf verkopen

Bent u in het bezit van een gouden Maple Leaf en wilt u die verkopen? Bij Inkoop Goud Gouda kunt u terecht. We taxeren de munt eerst vrijblijvend en bieden u dan een eerlijke prijs. U kunt de munt verkopen voor contant geld dat we u direct uitbetalen, maar u kunt ook kiezen voor 20% korting op een sieraad uit onze eigen collectie. U kunt ook kiezen voor een waardebon van 20% korting die onbeperkt geldig is.

Naast de gouden Maple Leaf zijn er ook zilveren Maple Leaf munten in omloop. Heeft u nog andere gouden munten zoals het Gouden Tientje? Ook daarmee kunt u bij ons terecht.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.