Gouden horloge verkopen? Tegen de beste prijs van 2024!

Gouden horloge verkopen

Heb jij een gouden horloge ongebruikt ergens achter in de kast liggen? Zonde! Een gouden horloge is namelijk geld waard. Sinds de economische crisis van 2008 is de waarde van goud namelijk alleen maar aan het stijgen. Je kunt terecht bij Inkoop Goud Gouda om jouw gouden horloge te verkopen. Wil je eerst weten hoeveel het horloge waard is? We kunnen het horloge ook voor je taxeren. Naast gouden horloges kun je ook bij ons terecht om jouw trouwring te verkopen. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor in de inkoop van gouden zakhorloges.

Wil je direct een afspraak maken om veilig jouw gouden horloge te kunnen verkopen? Boek jouw afspraak in onze online agenda. 

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Gouden horloge verkopen bij Inkoop Goud Gouda

Wij zijn dé inkoper gouden horloges in Gouda. Inkoop Goud Gouda is onderdeel van Juwelier Jos. We zitten al ruim 40 jaar in het vak en zijn naast goudsmid ook horlogemaker. Daarom hebben we de juiste apparatuur in huis en kunnen we jouw gouden horloge op de juiste waarde taxeren. Het is daarbij niet van belang of het horloge nog werkt, het karaat goud en het gewicht is bepalend. Wat de waarde van jouw horloge wel kan verhogen is wanneer het horloge van een bijzonder merk is of wanneer het uurwerk op een bijzondere manier is opgebouwd.

Je kunt gerust even bij ons binnen lopen zodat wij jouw horloge direct vrijblijvend voor je kunnen taxeren. Je kunt hiervoor ook een afspraak maken. Ben je akkoord met jouw gouden horloge waarde en wil je jouw gouden horloge verkopen? Dan maken wij het geld direct over naar je rekening. 

Nieuw sieraad laten maken

Je kunt er ook voor kiezen jouw horloge in te leveren tegen korting op een nieuw horloge of een sieraad uit onze collectie. Wanneer je niet direct iets vindt dat bij je past, kun je de korting ook omzetten in een waardebon die onbeperkt te besteden is in onze winkel. Je krijgt altijd 20% extra bestedingsruimte wanneer je iets uit onze collectie koopt. 

Heb je het gouden horloge geërfd en heeft het naast de goudwaarde ook een emotionele waarde? We kunnen het goud van het horloge ook gebruiken voor een nieuw sieraad dat we samen met jou ontwerpen.

Gouden ringen van een gouden horloge of erfstuk

Wat gebeurt er met het uurwerk en het gouden horloge na verkoop?

Het uurwerk wordt door ons voor zover mogelijk gerecycled. Het goud van uw gouden horloge wordt door ons omgesmolten en verwerkt tot fijn goud. Dit fijn goud wordt weer gebruikt om nieuwe sieraden mee te vervaardigen. Wij werken graag duurzaam en hebben dan ook het fairtrade keurmerk.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.