Oude sieraden verkopen? Ook als ze stuk of verkleurd zijn.

Verkoop jouw oude sieraden

Bij Inkoop Goud Gouda zijn geld waard

Heb je oude sieraden liggen? Zoals antieke broches, armbanden of vintage ringen? Deze oude sieraden kunnen geld waard zijn en soms wel meer dan je wellicht denkt. Oude sieraden verkopen kan dus zeker lucratief zijn. De waarde van goud en zilver is op dit moment zeer hoog en dus brengen jouw oude sieraden meer geld op als voorheen. 

Wil je jouw weten wat jouw sieraden waard zijn? Of ben je benieuwd of jouw antieke en vintage sieraden wel echt zijn? Kom langs voor een kosteloze check op echtheid en een vrijblijvende waardebepaling. Een afspraak maak je gemakkelijk in onze online agenda. We staan dan voor je klaar in onze winkel in Gouda. Het adres is: Lange Tiendeweg 19 in Gouda natuurlijk. 

Direct de waarde (indicatie) van uw goud berekend,direct uitbetaald.

Bereken eenvoudig de waarde (indicatie) van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Verkoop van goud en zilver sieraden 

Bij in Inkoop Goud Gouda kun je terecht voor het verkopen van allerlei sieraden. Zowel gouden sieraden als zilveren sieraden kopen we graag van je over. De staat waarin de sieraden verkeren is eigenlijk niet van belang. Wij kopen de sieraden ook als ze stuk zijn of oxidatie vertonen of verkleurd zijn. Het gaat bij ons namelijk echt om het edelmetaal waarvan de sieraden gesmeed zijn. Dit kan van zilver zijn maar ook van goud. Afhankelijk van het gehalte puur zilver of puur goud in het sieraad doen wij je een aanbod. 

Waardebepaling van vintage of antieke sieraden 

Het maakt voor de taxatie niet uit of je vintage sieraden wil verkopen of antieke sieraden wil verkopen. De waarde van het goud staat vast aan de hand van de actuele goudkoers en het gehalte puur goud in het sieraad. Dat geldt ook voor zilveren sieraden. Tijdens de waardebepaling mag je altijd meekijken en we vertellen je graag meer over wat we doen. Onze specialisten weten alles over oude sieraden en kunnen je precies vertellen wat de waarde is. 

Gouden ringen van een gouden horloge of erfstuk

Accepteer je ons aanbod? 

Wanneer we de echtheid hebben vastgesteld en het aantal karaat hebben bepaald, is het tijd om de waarde vast te stellen. De actuele zilver- of goudkoers bepaald wat jouw sieraden waard zijn en welk aanbod we je kunnen doen. 

Ga je akkoord met ons aanbod? Dan kun je jouw sieraden direct aan ons verkopen. Zorg daarom altijd dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. We maken het geld direct, ter plekke over naar je rekening. Neem je smartphone dus mee, dan kun je gelijk checken of het geld al binnen is. 

Wil je liever een nieuw sieraad uitzoeken in onze juwelier? Dat is natuurlijk mogelijk en je krijgt dan zelfs 20% extra bestedingsruimte bovenop het aanbod dat we je eerder deden. Dit is alleen geldig wanneer je direct uit onze collectie een nieuw sieraad kiest. Verkoop jouw oude sieraden nu veilig en tegen een eerlijke prijs aan Inkoop Goud Gouda. 

Veelgestelde vragen over oude sieraden verkopen

Mijn oude sieraden zijn niet meer draagbaar. Kan ik ze dan toch aan jullie verkopen?

Ja, dat kan zeker. Wij smelten namelijk elk sieraad om en maken er daarna weer nieuwe sieraden van. De staat van het sieraad maakt dus niets uit. 

Wat is het verschil tussen oude of vintage sieraden?

Daar is eigenlijk geen verschil tussen en het is ook voor de verkoop niet van belang. Wij kunnen professioneel bepalen wat het goud- of zilvergehalte is. Samen met het gewicht, bepaald dat de prijs. Dus of je nu oude sieraden wil verkopen of juist een vintage armband; je bent welkom in onze winkel. 

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.