Juwelen inleveren - Inkoop Goud in Gouda

Juwelen inleveren

U kent het misschien wel.

Over de jaren krijgt, koopt of erft u sieraden. Een aantal daarvan worden regelmatig gedragen en sommige sieraden blijven in het juwelendoosje of nachtkastje liggen. Waarom? Misschien past de kleur niet of is de stijl niet meer van deze tijd.

Ook slijten sieraden zoals schakelarmbanden en kettingen door de jaren heen door het vele  dragen. Misschien zijn ze niet meer te repareren of is het sieraad de reparatie niet meer waard.

Heeft u er wel eens aan gedacht om de juwelen die u niet meer draagt te verkopen? Dit kunnen  moderne of antieke juwelen zijn, juwelen met of zonder stenen, kapotte of versleten sieraden of juwelen met verschillende goudgehaltes.

Goud blijft waardevol. In de jaren 2020 & 2021 werd goud bijna 25% meer waard. Het zou dus een mooi idee kunnen zijn om uw “oude” goud nieuw leven in te blazen.

Wij, Edelsmederij Jos kopen goud (antieke juwelen en moderne juwelen) en zilver in onder onze Handelsnaam “Inkoop Goud Gouda“.

Jos Winkel Goudverkoop

Hoe gaat het in zijn werk als u met uw oude juwelen bij ons in de winkel komt?

Onze goudsmid zal uw juwelen, munten en gouden gebruiksvoorwerpen (zoals bijvoorbeeld bestek) eerst taxeren. Aan de hand van het gewicht, het goudgehalte van de sieraden en de dagkoers van het goud wordt de waarde bepaald. Heeft u juwelen met edelstenen, dan wordt het gewicht van de edelstenen afgetrokken.

Na de taxatie heeft u twee opties:

  • Wij betalen de waarde van uw oude juwelen direct uit
  • U kunt de waarde van uw juwelen gebruiken om een nieuw sieraad te creëren samen met onze goudsmid.

    Besluit u voor deze optie dan krijgt u 20% korting op uw nieuwe sieraad.

Samen met u maken we een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen. U betaalt alleen voor de uren en niet voor het materiaal. Edelstenen kunnen opnieuw gebruikt worden, alhoewel er  altijd een kleine mogelijkheid is dat de stenen breken. Mocht dit gebeuren dan is het risico voor de klant.

Hoeveel zijn uw oude juwelen waard?

Om alvast een idee te krijgen over hoeveel uw oude goud waard is kunt u gebruikt maken van ons rekentool. Houdt u wel rekening met het aantal Karaat goud en het gewicht. De rekentool biedt u een indicatie. Je exacte waarde wordt door één van onze goudsmeden bepaalt wanneer u langskomt voor een taxatie met uw oud goud en/of zilver.

In Nederland wordt meestal 14 karaat goud gebruikt. Komen uw juwelen uit andere landen dan kan het goudgehalte anders zijn.

Behalve het gewicht is de goudprijs uiteraard belangrijk. De goudprijs varieert per dag en zelfs per uur.

Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe wij uw oude juwelen op een betrouwbare en eerlijke manier moeten taxeren. U krijgt bij ons altijd een sterke prijs voor uw oude goud of zilver. Benieuwd naar wat wij als Inkoop Oud Gouda voor u kunnen betekenen? Kom langs en laat uw oude juwelen door ons taxeren en een nieuw leven geven! Maak hier direct een afspraak.

Maak vandaag nog een afspraak en kom naar onze winkel in Gouda

Selecteer de voor u gewenste datum en tijd. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bellen naar 0182 – 786 338.