Memorie Sieraden, persoonlijk en uniek - Inkoop Goud Gouda
03.12.2019

Memorie Sieraden, persoonlijk en uniek

Bron: Gouds Dagblad

Memorie Sieraden heeft een grote collectie persoonlijke en unieke herinneringssieraden. Bent u een dierbare verloren en wilt u diegene graag dichtbij u dragen? As in een sieraad verwerken is een bijzondere manier om uw dierbare(n) te herinneren.

Een Memorie sieraad kiezen
In de winkel is een aparte ruimte waar u in alle rust een sieraad kunt uitkiezen. Terwijl u een kopje koffie of thee nuttigt laten medewerkers van Juwelier Jos u alle Memorie sieraden zien. Zij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Heeft u online sieraden gezien die u graag in het echt zou willen zien en passen? Dan is het prettig als u de naam of het nummer noteert en meeneemt tijdens uw bezoek aan de winkel.

Personaliseren
Memorie Sieraden zijn te personaliseren door een vingerafdruk of gravure toe te voegen aan de voor- of achterkant van het sieraad. Een gravure kan een naam zijn, maar ook een datum, een symbool of een combinatie van beide. U kunt daarnaast ook voor een andere steen kleur of soort kiezen, zoals een andere kleur zirkonia, een edelsteen of een briljant.

Eigen ontwerp
Naast de bestaande collectie is het bij Juwelier Jos ook mogelijk om zelf een thema (as)sieraad te ontwerpen. U kunt een specifieke herinnering of gebeurtenis in een sieraad laten vervaardigen. Op de foto hieronder ziet u een zegelring die in samenwerking met een klant als cadeau is ontworpen. Het thema hierbij was passie voor de wereldoorlog. In de ring is een afbeelding toegevoegd die in 3D naar voren komt. Dit is slechts één voorbeeld. Uiteraard is er veel meer mogelijk.

Steeds meer klanten komen bij ons terecht voor het ontwerpen van een eigen sieraad. Niet alleen zien we steeds meer klanten uit heel Nederland, er komen zelfs regelmatig klanten uit België en Duitsland om een uniek en persoonlijk gedenksieraad te laten ontwerpen en maken.

As in sieraden verwerken
In de meeste sieraden, zoals asringen en ashangers, wordt een askamer gemaakt waar de as in geplaatst wordt. Een askamer is een cilindervormige ruimte die met een mespuntje as of enkele haren gevuld kan worden. Deze askamer wordt afgesloten met een plaat van hetzelfde edelmetaal als het sieraad en zorgt ervoor dat de as onzichtbaar wordt. Een zilveren ring wordt dus afgesloten met een zilveren plaat. De as van uw dierbare(n) kan ook zichtbaar gelaten worden. Dit wordt gedaan door de askamer af te sluiten met acrylhars. U kunt kiezen voor verschillende kleuren acrylhars.

As voor sieraad aanleveren
Als u een assieraad bij Memorie Sieraden besteld, krijgt u een aantal mogelijkheden voor het aanleveren van de as.

● Sieraad zonder as: het sieraad wordt gemaakt en naar u opgestuurd of u kunt het ophalen in onze winkel.
● U wilt aanwezig zijn bij het plaatsen van de as: het sieraad wordt voor u gemaakt en zodra het klaar is wordt u gebeld om een afspraak in te plannen om het as te plaatsen.
● U wilt niet aanwezig zijn bij het plaatsen van de as: u kunt de as achterlaten in de winkel of u kunt een verzendset aanvragen die kosteloos naar u opgestuurd wordt.

Volg de instructies en stuur de set kosteloos retour naar Memorie Sieraden. De as wordt in het sieraad geplaatst en het sieraad, inclusief de overgebleven as, wordt naar u teruggestuurd zodra het klaar is.

U bent van harte welkom bij Juwelier Jos op de Lange Tiendeweg 17 in het centrum van Gouda om alle assieraden te bekijken.

U kunt ook een kijkje nemen op de website www.memoriesieraden.nl

 

Terug naar overzicht
BEL ME NU
+
Bel mij!